La Fira d'Onda supera el seu ecuador amb gran èxit de participació i espectacles per a tots els públics

Els veïns gaudeixen de les festes amb el passacarrer de motocultors, jocs infantils, Onda Rumbera i festejos taurins

General 25 de octubre de 2023 Redacció Redacció
sfaf

Onda ha superat la meitat de la seua Fira amb un rotund èxit de participació i un auge en la diversitat d'activitats programades per a satisfer totes les edats i gustos. L'ambient festiu vibrant ha comptat amb la col·laboració dels veïns i l'afluència de visitants que han vingut de diverses localitats per experimentar l'autèntica essència d'aquestes celebracions.

El dimecres al matí es va omplir d'emoció amb el desfilada de motocultors organitzada per l'Associació d'Amics del Motoret, recorrent els carrers de la ciutat. Al mateix temps, Animatrix ha oferit un espectacle de teatre i animació infantil a la plaça d'Espanya, delitant els més joves.

A la tarda es va omplir de passió flamenca amb "Onda Rumbera", el VII Festival de Rumbes, Sevillanes i Flamenc Pop que es va realitzar a la Tasca del Tord. Grups com 'La Meligrana', 'De carrer', 'Des de Dins' i 'Els Makis' van fer vibrar als presents.

L'alcaldessa de Onda, Carmina Ballester, ha expressat que "la Fira d'Onda és el viu reflex de la nostra profunda identitat com a poble". "En aquest punt intermedi de la setmana, celebrem un èxit extraordinari en termes de participació i compromís per part dels ondenses. Estem sincerament agraïts a tots els veïns i veïnes pel seu incansable esforç en la construcció d'unes festes inigualables", ha afegit.

Cartell Taurí

La Fira d'Onda també ha inclòs una emocionant programació taurina. El dia va començar amb una entrada de braus de Toropasión, patrocinada per la Penya Recorte, i la posterior exhibició i prova de dos braus de les ramaderies Pedraza de Yeltes i Fills de D. Celestino Cuadri Vides, patrocinats per les penyes, ACT Penya Recorte i ACT Celestino Cuadri Onda, respectivament.

A la tarda, es va repartir la tradicional berenar als membres dels cadafals a càrrec de l'Associació de Cadafals i Caixons, seguida de l'exhibició dels braus patrocinats per la penya Ti-k, ACT Panuelito Verd, Aficionats al Bou de la Fira d'Onda i ACT 300 Torres d'Onda. Els bous pertanyen a les ramaderies El Pilar, Torrealta, El Pilar i Ave Maria, respectivament.

Finalment, la nit va culminar amb l'emocionant embolada dels tres bous braus de les penyes abans esmentades, proporcionant un espectacle taurí inoblidable.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto