Álvaro Martínez, en una xarrada recent, ha compartit el seu optimisme sobre el rendiment de l'Amics Castelló en la lliga

Martínez, un jove aler zaragozano internacional sub20, es va unir a l'equip al setembre i està encantat amb la seua experiència a Castelló. Ell elogia la càlida acollida que ha rebut a la ciutat i l'equip

Esports 26 de octubre de 2023 Redacció Redacció
8fadb3d3-d2fd-0b45-6a94-37af4d2f1fa7

Martínez es destaca com un sòlid defensor, com es va demostrar en el seu últim partit contra Càceres, on la seua marca sobre Atencia va ser clau per desactivar el joc de l'equip contrari. Ell abraça el seu paper defensiu i el seu compromís d'ajudar l'equip en aquest aspecte. Reconeix que l'equip és jove, la qual cosa pot dificultar l'inici de la temporada, però confia que, a mesura que es coneguen millor i definisquen el seu estil de joc, superaran els desafiaments inicials i aconseguiran un bon rendiment en la lliga.

Quan se li va preguntar sobre la seua contribució a l'equip, Martínez va destacar la seua versatilitat com a jugador. A més de la seua defensa sòlida, creu que pot aportar en el contraatac gràcies a la seua velocitat i habilitats atlètiques. Es considera un jugador complet i està disposat a contribuir en totes les facetes del joc.

Martínez també va compartir el seu coneixement sobre el pròxim partit contra el Burgos, un equip que coneix bé a causa de la seua passada temporada en la disciplina burgalesa. Descriu el Burgos com un equip físic i talentós, però destaca la importància de centrar-se en el seu propi joc i preparar-se de la millor manera possible.

En resum, Álvaro Martínez està entusiasmat per la temporada i confia que, malgrat els desafiaments inicials a causa de la joventut de l'equip, aconseguiran un bon rendiment en la lliga. També destaca la seua versatilitat com a jugador i la seua disposició per a contribuir en totes les àrees del joc.

Te puede interesar
Lo más visto