Peñíscola es presenta com un atractiu destí per a famílies a Madrid

El Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, conegut com Tour and Kids, ha dut a terme un esdeveniment amb la participació de més de 80 agents de viatges especialitzats en el turisme familiar

General 26 de octubre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-10-25 at 18.44.02

El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Peñíscola ha estat present a Madrid, juntament amb representants del sector hoteler i de serveis complementaris del destí, en una iniciativa promocional recolzada pel Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana.

Concretament, s'ha tractat d'un esdeveniment en què es van reunir més de 80 agents de viatges especialitzats en el segment de turisme familiar, així com membres de la premsa i creadors de contingut. L'objectiu d'aquesta trobada va ser donar a conèixer l'oferta turística dels destinacions de la Comunitat Valenciana als principals minoristes de la capital.

Peñíscola ha sigut membre del Club "Tour and Kids" des de la seua creació i s'ha establert com un dels destinacions líders en l'àmbit del turisme familiar durant dècades. Aquest segment de turistes constitueix la base principal per al destí, ja que més del 70 per cent dels viatgers que trien visitar la localitat ho fan en companyia de les seues famílies.

Te puede interesar
Lo más visto