L’Ajuntament de l’Alcora està immers en un projecte d'ampliació i millora de les seues instal·lacions esportives, amb l'objectiu de garantir que els serveis oferts als ciutadans estiguen actualitzats

Sota la direcció de l'àrea d'Esports, que està a càrrec d'Amparo Segura, aquestes millores tenen un pressupost total de 275.000 euros i seran finançades a través del pròxim pressupost municipal

Esports 27 de octubre de 2023 Redacció Redacció
ada

Segura ha posat de manifest la importància de mantenir les instal·lacions esportives existents al màxim nivell de funcionament. Això implica no només crear noves instal·lacions sinó també actualitzar les ja existents, de manera que puguen oferir serveis de gran qualitat als ciutadans.

Algunes de les actuacions previstes inclouen la modernització de la pista de tennis, el frontó, el camp de futbol, la pista d'atletisme, el poliesportiu i el pavelló polivalent. Aquestes millores estan destinades a corregir les deficiències existents i a proporcionar instal·lacions més eficients i modernes.

A més, s'implementarà un sistema de càmeres de seguretat a tota la Ciutat Esportiva per ajudar a controlar i prevenir actes de vandalisme, oferint una major seguretat als usuaris.

Per millorar l'accessibilitat i l'ús de les instal·lacions, es modernitzarà el sistema d'accés per permetre que els usuaris facen reserves en línia. Aquest nou sistema estarà disponible per a les noves pistes de pàdel que actualment estan en construcció i que tenen previst obrir al públic abans de la fi de l'any.

Te puede interesar
Lo más visto