La província de Castelló ha premiat l'esperit emprenedor i la creativitat amb els guardons de la vuitena edició de 'Move Up! Empren amb èxit'

El programa, coorganitzat pel Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) i la Diputació de Castelló, ha reconegut i donat suport als millors projectes emprenedors de la zona

Educació 28 de octubre de 2023 Redacció Redacció
aefaeef

L'acte de lliurament de premis, presidit per la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha comptat amb la presència de destacats representants de les empreses patrocinadores del programa i del CEEI Castelló. Un total de 25 projectes han competit en aquesta edició, i ha estat notable la presència femenina amb 17 d'ells liderats per dones.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha destacat l'èxit del programa com una prova que la província està compromesa amb l'emprenedoria i la generació de talent. "Cada un de vosaltres ha superat reptes, ha après lliçons valuoses i ha demostrat que l'esperit emprenedor pot superar qualsevol obstacle", va dir Barrachina.

Els projectes guardonats reflecteixen la diversitat empresarial de la província, cobrint àmplies àrees com la moda sostenible, l'emprenedoria en zones rurals, la producció de cerveses ecològiques o la creació d'aperitius japonesos, entre altres.

Aquesta edició ha vist el projecte Bepompo, impulsat per Beatriz Marín Piñero, guanyar el primer premi. El segon premi va ser per a 'Ëter' de María Moreno Díaz i el tercer premi va recaure en els projectes 'La Somniada' i 'Teen Soul', lliurats a Javier Puig Ochoa i Lucía Simón Sancho, respectivament.

Els projectes guanyadors provenen de les localitats castellonenques de Toràs, Benicasim, Soneja i El Grau de Castelló. La presidenta de la Diputació va felicitar tant els guanyadors com a tots els participants d'aquesta edició.

En la clausura de l'acte, el president del CEEI, Alfredo Cebrián, va animar els emprenedors a no tenir por de l'fracàs i a continuar treballant per fer realitat les seves idees i projectes. "El veritable fracàs és no intentar-ho", va afegir Cebrián.

'Move Up! Empren amb èxit' ha recolzat un total de 196 emprenedors, 101 dones i 95 homes, per a posar en marxa els seus negocis a Castelló, generant ocupació i riquesa i dinamitzant 49 municipis. El programa ofereix als emprenedors una oportunitat d'aprenentatge i suport per desenvolupar les seves habilitats i assolir l'èxit empresarial.

Te puede interesar
Lo más visto