L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, està encantada d'anunciar que la Fira d'Onda ha arribat al seu punt culminant taurí amb un emocionant bou embolat

Aquesta corrida es va erigir com el moment àlgid d'uns dies plens de tradició i fervor a Onda

Cultura 28 de octubre de 2023 Redacció Redacció
aefaefe

L'embolada, caracteritzada per la seua rapidesa i emoció, va veure un bou liderant la cursa, seguit pels altres cinc toros que van demostrar la seua bravura i força al llarg del recorregut. Madroñero, Camarero, Bravucón, Vistoso, Arrogante i Buenacara, sis exemplars excepcionals, van ser els seleccionats per protagonitzar aquest esdeveniment taurí.

Carmina Ballester, acompanyada pel regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, va encapçalar el tradicional passeig abans de l'embolada. També van estar presents representants de la ramaderia José Escolar, la Reina de la Fira, Paula Piquer Marín, i la seua Cort d'Honor.

La seguretat dels participants va ser una prioritat constant durant tots els dies d'embolades, gràcies a la presència d'un sòlid dispositiu de la Policia Local, que va supervisar la seguretat en deu punts estratègics. A més, un equip mèdic especialitzat, incloent-hi ambulàncies, personal d'infermeria i un quiròfan mòbil, es va mantenir preparat per garantir que els esdeveniments es desenvoluparen de manera segura i sense incidents significatius.

Carmina Ballester va manifestar amb orgull: "La massiva presència d'aficionats taurins a Onda és un testimoni del prestigi i la qualitat de les nostres embolades i celebracions taurines". "Estem encantats de rebre tants visitants apassionats per la nostra tradició i la singular celebració de la nostra Fira", afegí.

Aquesta embolada emocionant va servir com a brillant cloenda per a la Fira d'Onda, que un cop més es va destacar per la seua programació inclusiva i diversa, dissenyada per al gaudi dels ciutadans i visitants per igual. A més, els residents majors d'Onda van gaudir d'una vetlada de ball al Centre Integral de Majors Montí, amenitzada pel duo Yotoco Son.

Te puede interesar
Lo más visto