La Biblioteca Joan Fuster d'Almenara presenta "Espanta la por" per a educar sobre Monstres Valencians als xiquets i xiquetes

La Biblioteca Pública Municipal "Joan Fuster" d'Almenara, en associació amb l'Ajuntament, ha llançat una emocionant campanya anomenada "Espanta la por" amb l'objectiu d'introduir els escolars del CEIP Juan Carlos I en l'apassionant món dels monstres valencians

Cultura 30 de octubre de 2023 Redacció Redacció
cartellespantalapor copia

Les activitats planificades s'adapten a l'edat dels estudiants, proporcionant una oportunitat única per a conèixer la rica tradició dels monstres valencians.

Aquest matí, els estudiants de sisè de primària es van submergir en un emocionant "Escape Room" en el qual els monstres valencians van aconseguir escapar del refugi dels monstres oblidats. Resolent acudits, realitzant investigacions a la biblioteca i superant desafiaments, els estudiants es van trobar amb personatges com el Butoni, la Quarantamaula i l'home dels nassos, entre altres. L'activitat va ser organitzada per Rebombori Cultural i va proporcionar una experiència educativa divertida i enriquidora.

Els estudiants més joves, d'infantil, primer i segon de primària, van gaudir d'una activitat musical anomenada "Contem i cantem, ¡la por espantem!", amb Kummerlin com a protagonista. En aquesta activitat, acompanyat d'un monstre mòbil, es va narrar un conte sobre els monstres valencians i es van entonar cançons relacionades amb la tradició.

Per als estudiants de tercer, quart i cinqué de primària, es va organitzar un contacontes anomenat "El Refugi dels Monstres Oblidats". En aquest esdeveniment, van participar en una celebració esfereïdora i divertida en la Nit de Tots Sants, on van poder conèixer més a fons els monstres valencians.

Aquestes activitats no solament ofereixen als estudiants l'oportunitat d'aprendre sobre la rica cultura valenciana i les seues tradicions, sinó que també fomenten la lectura i l'amor pels llibres. La Biblioteca Joan Fuster d'Almenara ha demostrat el seu compromís amb l'educació i l'enriquiment cultural dels joves de la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto