Onda es Prepara per al Dia de Tots Sants amb Horaris Ampliats i Transport Especial Gratuït

L'Ajuntament d'Onda es prepara de cara al Dia de Tots Sants implementant mesures que busquen prevenir aglomeracions i oferir major comoditat als ciutadans que desitgen visitar el cementeri durant aquesta data especial

Successos 30 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Bus cementerio

Una de les principals novetats és l'ampliació dels horaris d'obertura del cementeri municipal d'Onda, que començarà a partir de l'1 de novembre. En lloc de tancar aviat, com és tradicional, el cementeri romandrà obert des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda, permetent que les persones realitzin visites en horaris més flexibles.

Juntament amb aquesta ampliació d'horaris, l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un servei de transport especial i gratuït amb l'objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans al cementeri. Durant els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, es reforçarà el servei d'autobusos amb un total de fins a cinc viatges diaris. Aquests autobusos partiran des de l'Avinguda Montendre, realitzaran una parada a l'Avinguda País Valencià i conclouran el seu recorregut a les rodalies del cementeri. L'itinerari de retorn seguirà la mateixa ruta en sentit invers, garantint així que les persones tinguin a la seua disposició un mitjà de transport còmode i accessible per homenatjar als seus éssers estimats al cementeri d'Onda.

Vicent Ramón, regidor de Via Pública i Gestió Urbana, destaca que aquestes mesures tenen com a objectiu primordial millorar l'experiència de tots aquells que desitgen visitar el cementeri, fent que aquesta siga més accessible i significativa per a totes aquelles persones que volen recordar i honrar als seus éssers estimats durant el Dia de Tots Sants. Ramón enfatitza que l'administració municipal manté un ferm compromís a escoltar i atendre les necessitats dels ciutadans i actuar en conseqüència.

És rellevant destacar que, a més del cementeri d'Onda, el cementeri d'Artesa també ampliarà els seus horaris d'obertura i estarà disponible des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda l'1 de novembre. Això proporcionarà als ciutadans de totes dues localitats una major flexibilitat per visitar les tombes dels seus éssers estimats.

Aquestes iniciatives demostren el compromís de l'Ajuntament d'Onda de brindar serveis i facilitats a la comunitat, especialment en ocasions tan emotives com el Dia de Tots Sants. L'enfocament en l'accessibilitat i la comoditat del transport és un clar exemple de com l'administració local esforça per satisfer les necessitats dels ciutadans i assegurar que puguen celebrar aquesta data especial de la manera que millor els convinga. Amb horaris ampliats i un servei d'autobús gratuït, Onda està preparada per a rebre a tots aquells que desitgen homenatjar als seus éssers estimats al cementeri durant el Dia de Tots Sants.

Te puede interesar
Lo más visto