L'Alcora Impulsa l'Adopció de Mascotes en la seua IV Fira d'Adopció

En un esforç per a fomentar la tinença responsable d'animals de companyia i brindar un llar a gossos i gats necessitats, la IV Fira d'Adopció de l'Alcora es presenta com un esdeveniment de vital importància

Cultura 31/10/2023 Redacció Redacció
Tica Pons, concejala de Bienestar Animal

Organitzada per l'associació protectora "Pegades Carrereres" en col·laboració amb l'Ajuntament, aquesta fira pretén sensibilitzar la comunitat sobre l'adopció de mascotes i crear un ambient propici per a la interacció entre futurs propietaris i els seus futurs companys peluts.

El Parc Germanes Ferrer Bou serà l'escenari d'aquest emocionant fira que es durà a terme el diumenge 5 de novembre des de les 10:00 a.m. fins a les 6:00 p.m. En aquest dia, els amants dels animals i aquells que consideren l'adopció tindran l'oportunitat de gaudir d'una sèrie d'activitats i esdeveniments dissenyats per a tots els membres de la família.

El programa de la IV Fira d'Adopció és variat i emocionant. S'inclouen desfilades de gossos en adopció, la qual cosa permet als possibles adoptants conèixer a aquests amics candidats de primera mà. A més, diverses associacions solidàries estaran presents a la fira, oferint una varietat de productes i serveis relacionats amb el cura d'animals de companyia.

Els més menuts de la família tindran l'oportunitat de participar en tallers infantils i gaudir de jocs inflables. A més, hi haurà sorteigs i una tombola per a entretenir els assistents i brindar-los la possibilitat de guanyar emocionants premis.

La IV Fira d'Adopció és un esforç conjunt entre Pegades Carrereres i l'Ajuntament de l'Alcora, i el seu objectiu és clar: trobar un llar amorós per a aquells gossos i gats que encara no han trobat la seua família ideal. Els organitzadors esperen que la fira ajude a canviar la vida de molts animals i brinde a les persones l'oportunitat d'experimentar l'immens amor i la gratificació que una mascota adoptada pot aportar a les seues vides.

La regidora de Protecció i Benestar Animal, Tica Pons, va explicar que aquest esdeveniment és una oportunitat única perquè les persones que estiguen considerant tenir una mascota coneguen els beneficis de l'adopció. A més, podran aprendre més sobre la tasca vital que realitzen les associacions de protecció animal.

Les protectores que participen en la fira inclouen Pegades Carrereres, ADAA (Associació per a la Defensa dels Animals de l'Alcora), Salvant Vides Unides Castelló, Colònies Felines Rafelbunyol, La Morada Animalista, ResCat & Dog, Quatre Potetes Betxí, Latit Animal Borriol i Gats sense Sostre.

Aquest esdeveniment es troba en línia amb les iniciatives que l'Ajuntament de l'Alcora ha implementat en relació amb la protecció i el benestar animal. Des que Pegades Carrereres es va fer càrrec de la responsabilitat de rescatar, cuidar i facilitar l'adopció d'animals abandonats en maig de 2021, s'han rescatat un total de 240 animals a l'Alcora, incloent gossos, gats, fures i conills. D'aquests, 89 han trobat nous llars mitjançant l'adopció i 53 han sigut retornats als seus tutors legals.

La IV Fira d'Adopció és un esdeveniment que aboga per la protecció i el benestar dels animals i representa un pas important en la lluita de l'Alcora contra l'abandonament i el maltractament animal. L'Ajuntament ha demostrat el seu compromís en la promoció de l'adopció de mascotes i la creació d'una societat més justa i compassiva.

Amb l'esperança d'un futur en què cada mascota puga trobar el seu llar ideal i ser part d'una família amorosa, la IV Fira d'Adopció de l'Alcora promet ser un esdeveniment emocionant i ple de cor que beneficia a tots els involucrats.

Te puede interesar
aef

Nules celebra Halloween amb una variada programació

Redacció
Cultura 02/11/2023

Hui se celebra Halloween a Nules amb una programació diversa organitzada per l'Ajuntament de Nules, que inclou activitats per a tots els sectors de la població, encara que seran els més joves els qui gaudiran de la majoria d'esdeveniments

Lo más visto