L'Alcora Impulsa l'Adopció de Mascotes en la seua IV Fira d'Adopció

En un esforç per a fomentar la tinença responsable d'animals de companyia i brindar un llar a gossos i gats necessitats, la IV Fira d'Adopció de l'Alcora es presenta com un esdeveniment de vital importància

Cultura 31 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Tica Pons, concejala de Bienestar Animal

Organitzada per l'associació protectora "Pegades Carrereres" en col·laboració amb l'Ajuntament, aquesta fira pretén sensibilitzar la comunitat sobre l'adopció de mascotes i crear un ambient propici per a la interacció entre futurs propietaris i els seus futurs companys peluts.

El Parc Germanes Ferrer Bou serà l'escenari d'aquest emocionant fira que es durà a terme el diumenge 5 de novembre des de les 10:00 a.m. fins a les 6:00 p.m. En aquest dia, els amants dels animals i aquells que consideren l'adopció tindran l'oportunitat de gaudir d'una sèrie d'activitats i esdeveniments dissenyats per a tots els membres de la família.

El programa de la IV Fira d'Adopció és variat i emocionant. S'inclouen desfilades de gossos en adopció, la qual cosa permet als possibles adoptants conèixer a aquests amics candidats de primera mà. A més, diverses associacions solidàries estaran presents a la fira, oferint una varietat de productes i serveis relacionats amb el cura d'animals de companyia.

Els més menuts de la família tindran l'oportunitat de participar en tallers infantils i gaudir de jocs inflables. A més, hi haurà sorteigs i una tombola per a entretenir els assistents i brindar-los la possibilitat de guanyar emocionants premis.

La IV Fira d'Adopció és un esforç conjunt entre Pegades Carrereres i l'Ajuntament de l'Alcora, i el seu objectiu és clar: trobar un llar amorós per a aquells gossos i gats que encara no han trobat la seua família ideal. Els organitzadors esperen que la fira ajude a canviar la vida de molts animals i brinde a les persones l'oportunitat d'experimentar l'immens amor i la gratificació que una mascota adoptada pot aportar a les seues vides.

La regidora de Protecció i Benestar Animal, Tica Pons, va explicar que aquest esdeveniment és una oportunitat única perquè les persones que estiguen considerant tenir una mascota coneguen els beneficis de l'adopció. A més, podran aprendre més sobre la tasca vital que realitzen les associacions de protecció animal.

Les protectores que participen en la fira inclouen Pegades Carrereres, ADAA (Associació per a la Defensa dels Animals de l'Alcora), Salvant Vides Unides Castelló, Colònies Felines Rafelbunyol, La Morada Animalista, ResCat & Dog, Quatre Potetes Betxí, Latit Animal Borriol i Gats sense Sostre.

Aquest esdeveniment es troba en línia amb les iniciatives que l'Ajuntament de l'Alcora ha implementat en relació amb la protecció i el benestar animal. Des que Pegades Carrereres es va fer càrrec de la responsabilitat de rescatar, cuidar i facilitar l'adopció d'animals abandonats en maig de 2021, s'han rescatat un total de 240 animals a l'Alcora, incloent gossos, gats, fures i conills. D'aquests, 89 han trobat nous llars mitjançant l'adopció i 53 han sigut retornats als seus tutors legals.

La IV Fira d'Adopció és un esdeveniment que aboga per la protecció i el benestar dels animals i representa un pas important en la lluita de l'Alcora contra l'abandonament i el maltractament animal. L'Ajuntament ha demostrat el seu compromís en la promoció de l'adopció de mascotes i la creació d'una societat més justa i compassiva.

Amb l'esperança d'un futur en què cada mascota puga trobar el seu llar ideal i ser part d'una família amorosa, la IV Fira d'Adopció de l'Alcora promet ser un esdeveniment emocionant i ple de cor que beneficia a tots els involucrats.

Te puede interesar
Lo más visto