Peñíscola, un Destí de Somni per a la Producció Cinematogràfica Internacional

En el cor d'aquesta experiència cinematogràfica, la Ciutat de la Llum va ser el punt de trobada, on els visionaris del cinema es van submergir en una presentació envoltant de Peñíscola i els seus escenaris cinematogràfics de primer nivell. Aquest esdeveniment va tenir com a objectiu principal destacar Peñíscola com un destí de somni per a la filmació de noves produccions audiovisuals

31 de octubre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-10-31 at 09.13.19

La Peñíscola Film Office ha liderat un emocionant recorregut de familiarització en col·laboració amb destacats representants de productores internacionals, portant-los a través dels impressionants estudis de cinema a Alacant i les codiciades ciutats-plató de la Comunitat Valenciana, incloent València, Alacant i Benidorm.

L'oficina local de rodatges a Peñíscola, sota la direcció de Laura Hidalgo, va estar present en aquesta jornada a Alacant juntament amb el distingit grup de productores. Hidalgo va subratllar que la participació en aquestes activitats promocionals té un valor incalculable en projectar una imatge d'unitat i reforçar la xarxa de localitzacions cinematogràfiques disponibles a la Comunitat Valenciana.

Durant dècades, Peñíscola ha sigut un lloc d'elecció per a productores de cinema i televisió, gràcies a la seua impressionant bellesa natural i la seua riquesa històrica. La regió ofereix un escenari perfecte per a una àmplia gamma de produccions cinematogràfiques, el que ha convertit Peñíscola en un destí atractiu tant per a cineastes nacionals com internacionals.

Amb aquesta iniciativa, Peñíscola continua consolidant la seua posició com un paradís per a la producció cinematogràfica, aprofitant el seu àmpli potencial i el seu compromís amb el cinema de classe mundial. Els creatius de la indústria del cinema tenen l'oportunitat de descobrir un lloc únic on la seua visió pot prendre vida en una pantalla gran, recolzats per la herència cultural i la bellesa sense igual de Peñíscola.

Lo más visto