La localitat d'Onda celebra l'obertura del nou Passeig Verd del Riu Sonella amb una jornada plena d'activitats per a tota la família

Aquest emocionant esdeveniment està programat per al proper diumenge, 4 de novembre, i es realitzarà als Horts Urbans Intergeneracionals des de les 9 del matí fins a l'1:30 de la vesprada

General 01 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_0075

La inauguració d'aquest Passeig Verd representa un esdeveniment important per a Onda, i l'administració local ha invertit un milió d'euros en el seu desenvolupament, amb la meitat dels fons provinents dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). Entre les millores realitzades s'inclou l'expansió dels vorals, la creació d'un carril per a bicicletes, una il·luminació més eficient, la incorporació de zones verdes i la instal·lació de mobiliari urbà de gran qualitat.

El regidor de Projectes Europeus i Innovació, Vicent Bou, ha expressat el seu entusiasme per aquesta inauguració i ha destacat que representa el compromís de la ciutat amb el benestar dels seus habitants i amb el desenvolupament sostenible de la localitat. Bou ha subratllat la importància que els ondenses es sumen a aquesta celebració i gaudeixin d'un dia ple d'activitats per a tota la família.

En l'esdeveniment d'inauguració, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'un emocionant vol en globus aerostàtic per a admirar les vistes panoràmiques del Passeig Verd del Riu Sonella i el Castell d'Onda. A més, hi haurà una sèrie d'entreteniments per a totes les edats, com pintacares, manualitats, salts en llits elàstics i la distribució de records commemoratius.

Per a aquells que gaudeixen d'activitats a l'aire lliure, hi haurà una sessió de tir amb arc, i la música amenitzarà l'ambient festiu durant tot l'esdeveniment. La jornada promet ser una oportunitat única perquè els ondenses es familiaritzen amb les millores en el Passeig Verd i es submergeixin en la diversió i l'emoció d'aquesta nova incorporació a la seua comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto