Nules celebra Halloween amb una variada programació

Hui se celebra Halloween a Nules amb una programació diversa organitzada per l'Ajuntament de Nules, que inclou activitats per a tots els sectors de la població, encara que seran els més joves els qui gaudiran de la majoria d'esdeveniments

Cultura 02/11/2023 Redacció Redacció
aef

En concret, el Museu d'Història "Vicent Felip Sempere" albergarà una programació anomenada "Nules d'Ànimes" amb diverses activitats temàtiques de misteri i terror organitzades per la regidoria de Cultura en col·laboració amb el club de lectura Cosas & Musas. Aquesta vesprada, a les 17:30 hores, es durà a terme l'activitat "Contes per llegir amb la llanterna" amb Irene Genovés, a més de la presentació a les 19:30 hores de la novel·la "Manos de Bruja" de Sheila Navalón.

A més, a causa de l'èxit de l'edició anterior, a les 22:00 hores tindrà lloc una nova "Ruta de Llegendes Valencianes per la Nit d'Ànimes" que recorrerà diferents carrers del municipi i comptarà amb la participació dels escriptors Francesc Gisbert, Víctor Labrado i Joan Borja.

D'altra banda, els joves de 12 a 30 anys podran participar en el Passatge de l'Espant organitzat pel Departament de Joventut, que es durà a terme al Jardí Botànic "Francisco Beltrán Bigorra" i que ja compta amb 238 inscripcions. Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Nules s'ha organitzat aquesta activitat oberta i gratuïta que es realitzarà de 19:30 a 00:30 hores i inclourà novetats i sorpreses, entre les quals destaca la incorporació d'un escape room.

Te puede interesar
Lo más visto