Nules celebra Halloween amb una variada programació

Hui se celebra Halloween a Nules amb una programació diversa organitzada per l'Ajuntament de Nules, que inclou activitats per a tots els sectors de la població, encara que seran els més joves els qui gaudiran de la majoria d'esdeveniments

Cultura 02 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
aef

En concret, el Museu d'Història "Vicent Felip Sempere" albergarà una programació anomenada "Nules d'Ànimes" amb diverses activitats temàtiques de misteri i terror organitzades per la regidoria de Cultura en col·laboració amb el club de lectura Cosas & Musas. Aquesta vesprada, a les 17:30 hores, es durà a terme l'activitat "Contes per llegir amb la llanterna" amb Irene Genovés, a més de la presentació a les 19:30 hores de la novel·la "Manos de Bruja" de Sheila Navalón.

A més, a causa de l'èxit de l'edició anterior, a les 22:00 hores tindrà lloc una nova "Ruta de Llegendes Valencianes per la Nit d'Ànimes" que recorrerà diferents carrers del municipi i comptarà amb la participació dels escriptors Francesc Gisbert, Víctor Labrado i Joan Borja.

D'altra banda, els joves de 12 a 30 anys podran participar en el Passatge de l'Espant organitzat pel Departament de Joventut, que es durà a terme al Jardí Botànic "Francisco Beltrán Bigorra" i que ja compta amb 238 inscripcions. Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Nules s'ha organitzat aquesta activitat oberta i gratuïta que es realitzarà de 19:30 a 00:30 hores i inclourà novetats i sorpreses, entre les quals destaca la incorporació d'un escape room.

Te puede interesar
Lo más visto