L'Ajuntament d'Almenara ha presentat la campanya d'activitats del 25-N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra la dona, sota el lema "No callarem a la violència masclista"

Aquest lema es fonamenta en un any negre en casos de violència masclista, amb 51 víctimes, i busca combatre el silenci que perpetua aquesta problemàtica, així com enfrontar discursos negacionistes i d'odi

General 02 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3048

Les activitats començaran l'8 de novembre amb l'exposició fotogràfica "Silenci" d'Amparo Navas Roldán, que mostra la difícil situació de les dones "girafa". Després, del 22 al 24 de novembre, es duran a terme activitats de conscienciació en els centres educatius locals, com tallers de defensa personal i l'espectacle "Bésame 2.0" de Pepa Cases.

El 24 de novembre es realitzarà la lectura del manifest del 25-N davant l'Ajuntament, i el 25 de novembre es representarà l'espectacle "Bésame 2.0" dirigit al públic adult en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire.

Finalment, el 26 de novembre es projectarà la pel·lícula "Et done els meus ulls" dirigida per Icíar Bollaín en el Saló d'Actes del CMC Paulo Freire, seguida d'un col·loqui. La campanya i les activitats del 25-N són promogudes per diverses àrees de l'Ajuntament d'Almenara i finançades pel Ministeri d'Igualtat.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto