El Playas de Castellón reuneix a 1200 atletas aquest diumenge

Un circuit que es podrà seguir en directe

Esports 04 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Captura
Captura


El Club Atletisme Playas de Castellón organitza este cap de setmana el XLIV Cross Ciutat de Castelló on un total de 1.200 atletes i 70 clubs prendran les 16 eixides previstes en un circuit de terra i gespa que busca acostar l'esdeveniment a la ciutat de Castelló.

Amb tal propòsit, el circuit se situa al parc de l'Auditori de Castelló, donarà cominezo a les 9:45h i es prolongarà fins a les 14:00h. Les proves reina, les absolutes, estan previstes a les 12.05 en dones i a les 12.35 en homes i reuniran els millors atletes de la Comunitat Valenciana, ja que el cross alberga en esta edició el campionat autonòmic de clubs de camp a través. 

Esta cita serà classificatòria per al campionat d'Espanya que se celebrarà a Sòria dins de dues setmanes i el club organitzador i vigent campió d'Europa de l'especialitat, el Platges de Castelló, acabarà de configurar els seus equips en esta cita.

A més l'esdeveniment comptarà amb figures de primer ordre mundial com Rodrigue Kwizera, atleta burundés del Platges que és el vigent campió del circuit mundial de cross i 7é classificat en el mundial de 10.000 metres. 

En categoria femenina la favorita al triomf és l'alteta etíop del Platges Likina Amebaw, que ve de realitzar un gran quart lloc en el millor cross del món, Atapuerca. Altres atletes destaques seran Julia Font i Laura Domene, del Metaesport. Ja en categories menors els sub23 tindran a Miguel Ángel Martínez o Andrea Rodríguez.

Te puede interesar
Lo más visto