Begoña Carrasco: "Un capítol de l'enyor"

L'anhel de Begoña Carrasco era clar com l'aigua que besava la sorra a les seues peus, desestacionalitzar l'oferta turística de Castelló. Una aposta ferma per a convertir la ciutat en un destí familiar de primer ordre al llarg de tot l'any

General 07 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
reunión costas

L’objectiu de fer possible l'obertura dels xiringuitos a les platges per al mes de juny. L'alcaldessa expressava la seua devoció per a convertir aquests establiments hostalers en amfiteatres de plaer que oferiren els seus serveis ininterrompudament, com les ones que mai es retiren del mar.

L'esperit de Begoña Carrasco era una promesa de bellesa que despullaria les platges, vestint-les de serveis i oportunitats, una renovació que es convertiria en l'ànima de Castelló. Amb les seues paraules, la primera edil feia un pacte amb el Director General de Costes.

Així, Castelló anhelava una nova etapa, un capítol en el qual els xiringuitos esdevindrien testimonis de la seua història. Era un relat d'il·lusió i determinació, un cant a la renovació que la ciutat esperava i que, ara, cobrava vida.

La primera edil i el Director General de Costes compartiren la visió d'un futur.

Aquesta conversa, era l'inici d'una història que Castelló escriuria en les seues platges, on els xiringuitos no tan sols oferirien serveis, sinó que esdevindrien part de l'esperit de la ciutat. Així, Castelló es convertiria en una destinació que la ciutat esperava.

Te puede interesar
Lo más visto