A l'escenari del Teatre Mónaco, el pròxim 19 de novembre, brollarà un conte encantat

Alícia, serà la protagonista, i amb la seua imaginació com a guia, ens submergirem al País de les Meravelles, un món màgic i sorprenent que espera a grans i xicotets amb els braços oberts

Cultura 07 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Onda 7-11-2023 Alicia

Les entrades per a aquest viatge de somni estaran disponibles a partir del dijous 9 de novembre a les 12:00 hores en entrades.onda.es. El preu d'aquesta meravellosa aventura serà de 3€ per als empadronats a Onda i de 5€ per a aquells que arriben d'altres terres, buscant la sorpresa i el gaudi.

La música en directe ressonarà, les actuacions prendran vida i l'escenografia deslumbrarà en aquest recorregut pel País de les Meravelles. Cada acord, cada nota, ens envoltarà en un encanteri, en un món de fantasia i diversió, on la màgia es fon amb la realitat.

Així que, prepara la teua entrada i deixa't portar per la melodia d'aquesta experiència única. Grans i xicotets es trobaran al Teatre Mónaco, units per la fascinació, llestos per a escriure un nou capítol en el llibre dels records inoblidables. El pròxim 19 de novembre, Onda es vesteix de màgia. T'atreveixes a creuar el llindar?

Te puede interesar
Lo más visto