En aquesta jornada, l'Ajuntament de Nules ha obert les portes a una obra que captura l'ànima del poble: el CD "Música de Nules i del món"

Aquest enregistrament, amb el seu nom resplendent, commemora l'extraordinari 140è aniversari de la Banda Artística Nulense

Cultura 10 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
hjyvj

La Concejal de Cultura, M. José Esteban, el director de la Banda Artística Nulense, Toni Reyero, i el músic i compositor local, i productor musical del CD, Juanjo Carratalá, han donat vida a aquesta obra mestra. Tots ells han coincidit a assenyalar que es tracta d'un projecte meticulós que recull música tradicional del poble. "És una aposta per recollir i conservar la nostra música, la música que ens defineix com a poble, un projecte en el qual s'ha treballat durant mesos i que s'ha aprofitat amb motiu del 140è aniversari de la banda per presentar-lo", destaca l'edil M. José Esteban.

Així doncs, aquest CD inclou obres com el "Pasdoble Nules", la "Salve a la Mare de Déu de la Soledat", l'Himne del barri de Sant Xotxim, la "Jota de Nules", la "Copleta i Gojos a Sant Vicent", l'Himne del barri de Sant Joan, l'Himne a Nules, "Mu'askar", o l'Himne del CF Nules, entre altres.

A més, diverses corals locals han participat en la gravació d'aquest CD: la Coral San Bartolomé, el Grup de Veus CEAM Nules i Música Viva.

Amb tot, la presentació d'aquestes obres que formen part d'aquest CD tindrà lloc el proper dissabte, 18 de novembre, a les 12:00 hores a la Plaça Major, amb un concert de la Banda Artística Nulense, que també s'emmarca dins de la programació en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília.

Te puede interesar
Lo más visto