Begoña Carrasco: les instal·lacions del Centre Sènior de Vida Activa i Saludable, un espai destinat a aquells majors de 60 anys

Un edifici que, amb els seus 2.200 metres quadrats, esdeve far de benestar per a prop de 35.000 persones majors de la ciutat

General 12 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-11 at 09.07.35

En Castelló, aquest centre, les obres del qual van concloure al gener de 2023, emergeix com un somni ajornat que finalment pren forma. Una obra que, deixada en pausa per gestions anteriors, troba ara el seu ressorgir amb el compromís del govern actual, liderat per Begoña Carrasco, de revitalitzar aquest espai vital per a la comunitat.

Sota la mirada de l'alcaldessa, les estances innovadores i tecnològiques de l'antic edifici de la Casa de la Cultura es transformen en un creuament d'experiències per als majors. El disseny de processos, serveis i programes supera la noció convencional dels centres d'envelliment actiu. Aquest serà un lloc on la tecnologia es fusiona amb la tradició, i on les persones majors podran potenciar les seues habilitats, fomentant la seua autonomia personal.

En aquest renéixer d'esperances, l'alcaldessa Carrasco, juntament amb la regidora Clara Adsuara, el regidor Vicent Sales i tècnics municipals, recorren amb admiració les instal·lacions que aviat seran l'epicentre de la vitalitat i la salut de la tercera edat a Castelló.

Sota aquest cel poètic, el Centre Sènior de Vida Activa i Saludable aixeca les seues portes, disposat a ser un far que guie els majors cap a un envelliment actiu i saludable. En aquest racó d'innovació aplicada a la salut física, mental i social, més de 50 activitats i experiències tecnològiques esperen per escriure un nou capítol en la vida dels ciutadans de la tercera edat a Castelló. Un espai que, amb els seus horts urbans, classes de mindfulness i altres propostes úniques, convida la comunitat a explorar noves formes de benestar.

En aquest renéixer, l'antiga Casa de la Cultura es transforma en un espai avantguardista, fusionant la història amb la modernitat. El teixit urbà s'enriqueix amb un centre que promet ser un refugi on l'experiència i la saviesa dels majors es barregen amb la tecnologia del segle XXI.

En resum, el Centre Sènior de Vida Activa i Saludable esdeve un poema en construcció, on l'alcaldessa Carrasco, amb la seua visió, lidera la partitura d'un renéixer que ressonarà en el benestar de milers de ciutadans majors de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto