A Benicàssim, Jordi Alayo 'talaiot' comparteix la seva visió única del paisatge

Nascut a Villafranca del Penedès, Jordi Alayo, artista dels colors i les formes, ha teixit la seva pròpia narrativa artística

Cultura 12 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231111101404_IMG_0036

Una vida dedicada a capturar la bellesa, expressar emocions i interpretar, amb pinzellades de genialitat, l'entorn que l'envolta. Des de les aquarel·les de la seva joventut fins a les creacions actuals, Alayo ha format part de la riquesa cultural catalana.

El Teatre Municipal de Benicàssim esdevé el temple d'aquesta exhibició única. Des del 9 de novembre fins al 31 de desembre, la sala d'exposicions s'omple de l'essència del 'talaiot', amb les seves obres que conviden a la contemplació. El suport de l'Ajuntament de Benicàssim, en la seva aposta per enriquir el panorama artístic local, dona vida a aquest espai que celebra la diversitat i fomenta l'admiració per les grans habilitats dels artistes.

Així, en aquest racó de Benicàssim, s'obre una finestra a l'ànima d'un creador, un embrió d'art que ens convida a explorar "Una mirada diferent del paisatge". Un viatge artístic que transcendeix el temps i ens recorda la riquesa de la visió individual en la creació.

Te puede interesar
Lo más visto