Joaquín Ferry desplega la seua obra mestra, 'Els Àngels Caiguts'

Aquest viatge literari, guanyador de la primera edició del Premi Ciutat d'Onda, esdeve far en l'ample oceà de la creativitat

Cultura 12 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231111101404_IMG_0036

La novel·la, ressona com a vencedora en un concurs que va atreure ànimes literàries de tota Espanya

 La Casa de la Cultura es converteix en un escenari on la literatura esdevé un llaç que uneix la comunitat.

Davant la mirada atenta de l'alcaldessa, Carmina Ballester, l'autor comparteix l'essència de la seua creació, un agraïment sentit al consistori i als arquitectes del Premi Ciutat d'Onda per obrir les portes d'aquest univers literari. "Aquest premi és l'eco d'un somni que ara pren vida en 'Els Àngels Caiguts'", expressa Ferry amb emoció palpable.

L'alcaldessa celebra no només a l'autor guardonat sinó la riquesa cultural que flueix per les venes d'Onda. El Premi Ciutat d'Onda, far literari, destaca la vitalitat de la literatura local, marcant un hito en la història de la ciutat.

Així, 'Els Àngels Caiguts', ara al teu abast a llibreries i plataformes editorials, convida als lectors a submergir-se en un viatge literari que transcendeix les pàgines, ancorant-se en l'ànima d'Onda i més enllà.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto