En la vesprada del divendres passat va haver-hi dos detinguts per l'ocorregut als voltants del carrer Carcaixent

Persones amb estètica "ultra" es va congregar davant de la seu del PSPV -PSOE onejant consignes lligades a l'ultradreta

Successos 13 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
f3242675-01ef-485a-85bc-ed4ce658260a

Agents de la Comissaria Provincial de Castelló van procedir en la vesprada del passat divendres a la detenció de dues persones per delictes de desordres públics.

Els detinguts formaven part d'un grup d'unes cinquanta persones d'estètica “ultra”, vestits de negre, amb gorres, caputxes, i altres elements per a ocultar el rostre (emboçats), que es van personar en la concentració pacífica que tenia lloc al carrer Carcaixent de Castelló, enfront de la seu del PSPV.

Una vegada en el lloc, este grup es va ajuntar amb un altre igual de nombrós, començant a proferir càntics i insults cap als membres de les forces i cossos de seguretat, alhora que llançaven petards de gran potència i mostraven una bandera amb símbols del moviment nacionalsocialista.

Finalitzat l'esdeveniment, este grup violent, va abandonar el lloc en bloc, realitzant càntics i continuant amb el llançament de petards de gran potència, per la qual cosa es va procedir a l'acompanyament policial d'estos.

Malgrat això, quan este grup va arribar al carrer la Llosa, va començar a tombar contenidors, tractant de calar-los foc i llançant objectes als policies allí presents, augmentant la intensitat i gravetat dels atacs, sent necessària la intervenció policial per a restaurar la seguretat ciutadana, moment en el qual es va dissoldre el grup de radicals, els quals van tractar d'abandonar el lloc a la carrera pels carrers adjacents, realitzant-se dues detencions. 
 

Els responsables han sigut posats a disposició judicial, seguint l'operació oberta, per la qual cosa no es descarta que es produïsquen més detencions els pròxims dies.

Te puede interesar
Lo más visto