Begoña Carrasco aposta al costat de COCEMFE per un Castelló accessible

Es compleixen 31 anys des que es va instal·lar a la ciutat el transport adaptat

General 13/11/2023 Redacció Redacció
IMG_3096

L'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló realitza la seua primera visita a les instal·lacions de la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Castelló (COCEMFE) amb la finalitat de fer realitat el seu compromís d'una ciutat més accessible. Comptant d'esta manera amb l'opinió de persones amb discapacitat.


L'ajuntament de Castelló destina en este moment 746.000€ al transport municipal adaptat de COCEMFE, del qual es beneficien 110 persones jifas i 36 més de manera esporàdica.


Durant esta visita al costat del president de COCEMFE Castelló, Juan Doménech, han volgut destacar que la ciutat de Castelló va ser pionera fa 31 anys en este transport adaptat. Carrasco assegura: “continuarem apostant per este servei, perquè som molt conscients de la gran ajuda que suposa per a les persones amb discapacitat a l'hora de desplaçar-se” A més, ha afegit que es tracta d'un recurs “essencial” per a afavorir l'autonomia d'estes persones.

Te puede interesar
PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Lo más visto