"SIT Peñíscola" sembla ser una eina integral que aprofita diverses fonts de dades per millorar la gestió i promoció turística

L'actualització freqüent de dades i l'anàlisi de resultats són aspectes clau per impulsar accions de millora

General 16 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3257

En el cor del "SIT Peñíscola" es troba la capacitat per integrar eficientment una diversitat de fonts de dades, tant públiques com privades. Des de diferents capes de l'INE fins a cercadors, agències en línia, entitats bancàries i plataformes d'opinions de viatgers, aquesta eina ofereix una visió completa de la realitat turística de la localitat.

L'actualització freqüent de dades és un pilar fonamental del sistema, permetent una comprensió en temps real de la situació turística. Això es tradueix en una presa de decisions àgil i precisa, facilitant al sector turístic adaptar-se de manera efectiva a les dinàmiques del mercat.

Els anàlisis de resultats de la temporada d'estiu de 2023 demostren la potència informativa del "SIT Peñíscola". Seguint el "customer journey" del visitant, des de abans de la seua arribada fins després de la seua estada en el municipi, s'obté una comprensió profunda de les necessitats i preferències dels turistes, generant així accions estratègiques per millorar l'experiència global.

En mans del regidor de Turisme, Ramón Simó, aquesta eina es destaca per la seua capacitat per transferir dades rellevants a tot el sector, fomentant la col·laboració i la presa de decisions informades. El "SIT Peñíscola" es posiciona com un recurs indispensable per impulsar el desenvolupament turístic i promoure un turisme més sostenible a Peñíscola.

Te puede interesar
Lo más visto