La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat un compromís clau en la lluita contra el càncer

La institució provincial incrementarà un 20% la inversió en la Càtedra d'Activitat Física i Oncologia per a l'exercici 2024, marcant així un hito significatiu en l'atenció a aquesta malaltia

Successos 16 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3259

Barrachina va destacar la importància d'aquest congrés, que reuneix a experts en oncologia i exercici físic, oferint un espai vital per debatre les últimes evidències científiques. "En aquesta primera edició del congrés, estic segura que es fusionaran el coneixement innovador i la passió per trobar solucions tangibles i pràctiques per millorar la vida de qui lluita contra aquesta lacra", va subratllar.

L'anunci de l'increment de la inversió en la Càtedra d'Activitat Física i Oncologia per a l'any vinent reforça el compromís continuat de la Diputació amb la investigació i la prevenció del càncer. Barrachina va subratllar que continuaran defensant més recursos econòmics i suport addicional, reconeixent la importància de la prevenció i la detecció primerenca en la lluita contra el càncer.

A més d'aquest increment en la inversió, la Diputació continuarà defensant davant les autoritats per unir esforços col·lectius i defensarà la implementació de més mamògrafs a la província. Barrachina va expressar que és un deure treballar incansablement per millorar la supervivència de les pacients actuals i futures, oferint-los l'esperança i el suport necessaris.

La presidenta de la Diputació va reiterar "el compromís inquebrantable amb la salut i la prevenció" i va subratllar que estan compromesos a garantir que tots els ciutadans tinguen accés als serveis mèdics necessaris per a una detecció primerenca i un tractament eficaç. Aquest pas es presenta com un pilar fonamental en la construcció d'una societat més saludable i resistent, segons Barrachina.

Te puede interesar
Lo más visto