Castelló ofereix les Jornades de la Infància fins al Festival TastArròs

La diversitat d'activitats programades per a aquest cap de setmana té com a objectiu principal continuar construint un Castelló ple de vitalitat

Cultura 18 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-17 at 15.36.46

L'esforç per transformar Castelló en una ciutat vibradora es reflecteix en la iniciativa de l'Ajuntament, que ha impulsat una sèrie d'esdeveniments distribuïts en diferents llocs de la ciutat i destinats a totes les audiències.

La Plaça de les Aules serà l'escenari de la primera edició de TastArròs Castelló durant dissabte i diumenge, un esdeveniment gastronòmic que posa l'arròs com a protagonista i que, per primera vegada, s'expandeix més enllà de València, on ha celebrat les seves sis edicions anteriors. Des de les 11:30 fins a les 16:30 hores, aquesta fira gastronòmica destacarà la connexió d'aquest producte amb la història i tradició local, explorant les seves varietats, les innovacions en el seu cultiu i les múltiples propostes culinàries associades.

El dissabte, la Plaça Major de Castelló serà testimoni d'una exposició única que reunirà més de 40 vehicles clàssics, incloent cotxes, motos i camions. Organitzada per la Regidoria de Comerç i Consum en col·laboració amb l'Antic Motor Club Castelló, l'exposició estarà oberta al públic des de les 11:00 fins a les 14:00 hores i després des de les 17:00 fins a les 20:00 hores, oferint una oportunitat fascinant per conèixer de prop la història de l'automobilisme.

Simultàniament, el dissabte albergarà les Jornades dels Drets de la Infància al Parc Ribalta. De 10:00 a 14:00 hores, es durà a terme una fira d'entitats que treballen a diari en temes relacionats amb la infància i l'adolescència, amb 15 estands que presentaran de manera participativa els drets dels nens. Cada entitat abordarà un dret mitjançant tallers i diverses activitats de sensibilització dirigides a un públic infantil i adolescent.

Per culminar el cap de setmana, més de 150 músics participaran en la celebració de la festivitat de Santa Cecília a Castelló. Enguany, l'esdeveniment tindrà lloc al Grao, organitzat per la Regidoria de Cultura. Totes les societats musicals de Castelló, incloent Unió Musical Castellonenca, Unió Musical del Grao, Unió Musical Sant Josep de Calassanç, Associació Musical Castàlia i Associació Cultural Banda UJI, participaran en aquest esdeveniment. A partir de les 12:00 hores, els músics recorreran els carrers principals del districte marítim i, a les 13:00 hores, es reuniran al Parc de la Panderola per interpretar peces de manera conjunta.

Te puede interesar
Lo más visto