L'alcaldessa Begoña Carrasco, juntament amb el regidor d'Agricultura i Relacions Institucionals, han participat en la missa de la Real Cofradía de Lledó a la basílica

Carrasco ha assumit el paper de 'clavaria', portant la bandera de la Real Cofradía Nuestra Señora del Lledó

Successos 19 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3347

L'alcaldessa va expressar el seu orgull, honor i gran responsabilitat en representar al poble de Castelló en l'any del centenari de la coronació de la patrona, que es commemorarà al maig de 2024.

És rellevant destacar que Carrasco representarà l'Ajuntament com a 'clavaria' de les festivitats del Lledó de l'any vinent, acompanyada pel regidor Vicent Sales com a 'Perot'. Aquesta situació ja es va viure en el 75è aniversari de la coronació, amb l'aleshores alcalde, José Luis Gimeno, com a 'clavaria', i l'edil d'Agricultura, José Pascual, com a 'Perot'.

A la missa van assistir el president de la Real Cofradía, Jesús Lumbreras, els membres de la junta de govern, la presidenta de les Cambreres, Lledó Querol, cofrades, veïns i representants de Càritas. La participació en aquesta jornada s'uneix a la commemoració de la Jornada Mundial dels Pobres, amb la presència de membres de totes les parròquies de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto