Marta Barrachina, reforça el suport a la cultura i les tradicions amb una assignació propera als 260.000 euros en ajudes

L'aposta per la música es materialitza amb 20.000 euros destinats al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí i una injecció de 70.000 euros per al XXVIII Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peñíscola

Política 20 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3353

La faceta artística compta amb una subvenció de 5.000 euros per a l'Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló, recolzant el projecte Transefímera.

En l'àmbit cultural, destaquen les ajudes a esdeveniments com La Pasió de Borriol i La Passió de Torreblanca, subratllant el compromís de la Diputació amb les manifestacions culturals úniques de la província.

El Carnaval de Vinaròs rep un impuls significatiu amb una subvenció de 24.000 euros, consolidant així la seua posició com a esdeveniment d'Interés Turístic Autonòmic.

A més de les àrees culturals, la Junta de Govern aprova subvencions esportives i convenis en l'àmbit social i tecnològic, evidenciant el compromís integral de la Diputació amb el desenvolupament de la província.

Te puede interesar
Lo más visto