S'ha dut a terme una reunió en el Palau de la festa convocada per la Junta de Festes amb diversos grups pertanyents al col·lectiu de la Festa De la Rosa

La decisió unànime va ser crear una Federació de Grups per representar al col·lectiu

Cultura 20 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3355

Es van establir punts clau per conformar les bases del projecte, incloent la recopilació i difusió de la història de la Festa de la Rosa, la promoció de les serenates de maig com a element diferenciador, el foment de la creació de nous grups mitjançant acords amb institucions locals, la reflexió sobre el format del certamen per fer-lo més espectacular i únic a nivell nacional, i la creació d'una línia de treball per donar a conèixer la Festa de la Rosa a nivell nacional i internacional.

La Junta de Festes donarà el seu suport al col·lectiu en aquest procés, facilitant l'accés als recursos necessaris per dur a terme el projecte. La Festa de la Rosa és una tradició estimada i antiga, celebrant-se el certamen de la plaça Major des de 1928, complint 95 anys aquest any. Els grups conviden qualsevol formació interessada a unir-se al projecte, posant-se en contacte amb algun dels grups esmentats o amb la Junta de Festes.

Te puede interesar
Lo más visto