L'alcora amplia els seus espais d'exercici

La inversió de 12.000 euros té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels veïns, fomentant hàbits de vida saludable i el benestar general

Successos 20 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Falomir, Huguet i Segura

El nou espai compta amb 10 aparells biosaludables dissenyats per a treballar diverses funcions, com a equilibri, coordinació, elasticitat, força, mobilitat i agilitat. A més, es busca potenciar les funcions cognitives, sensorials i motores del cervell, promovent la interacció social entre els usuaris. Este projecte respon a la creixent demanda de la ciutadania i reforça el compromís de l'Ajuntament amb la millora de parcs i jardins, així com la promoció d'estils de vida actius, fins i tot per a l'envelliment actiu de la població major.

Durant la visita al parc, l'alcalde Samuel Falomir i les regidores Ana Huguet i Amparo Segura van explicar que este circuit està dissenyat per a ser utilitzat per persones de qualsevol rang d'edat, seguint les recomanacions específiques per a esta mena d'equipament. Huguet va subratllar la importància d'esta iniciativa per a "afavorir oportunitats de desenvolupament d'una vida saludable i participativa amb un equipament de primera qualitat".

Amb esta instal·lació, L'Alcora continua impulsant iniciatives que busquen el benestar i la salut dels seus ciutadans, consolidant el seu compromís amb la millora constant dels espais públics.

Te puede interesar
Lo más visto