Culla: un viatge en el temps a la segona guerra mundial

Este esdeveniment anual, organitzat per l'associació ‘Sturmtrupper’ en col·laboració amb l'Ajuntament, atraurà a més de 60 recreacionistes de diferents ciutats, com Castelló, València, Madrid, Bilbao, Saragossa i Múrcia

Cultura 21 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231120_163009

Culla, coneguda per la seua "màquina del temps", celebrarà els pròxims 25 i 26 de novembre "Teatre Operacions", una recreació històrica que evocarà l'ofensiva de l'exèrcit aliat contra l'alemany en el nord d'Itàlia durant la Segona Guerra Mundial.

El barri antic de Culla serà l'escenari perfecte per a este episodi històric, que inclourà visites a campaments amb equipament militar, recreacions d'enfrontaments bèl·lics amb vehicles d'època, armament i hospitals de campanya. Este municipi, declarat Bé d'Interés Cultural en 2014 i reconegut pel seu centre històric ben conservat, s'ha convertit en un referent nacional per a esdeveniments d'esta índole.

La programació del cap de setmana inclourà diverses escenificacions i activitats, com l'obertura de campaments, batalles en diferents ubicacions del centre històric i l'atac al centre de comandament alemany. L'horari detallat està disponible en les xarxes socials del municipi i en el lloc web turístic www.cullamagicaymedieval.es.

Culla, a més, ofereix als visitants una experiència única, complementada per la rica oferta gastronòmica dels restaurants locals i els recursos naturals i turístics com el Parc Miner del Maestrat o l'observatori astronòmic.

L'Oficina de Turisme de Culla continuarà oferint visites guiades pel centre històric, per a les quals es recomana realitzar reserves prèvies en el telèfon 678 135 160 o en el correu [email protected].

Te puede interesar
Lo más visto