Inversió en vpo: l'alcora destina 600.000 euros per a terrenys

L'alcalde, Samuel Falomir, ha avançat que esta iniciativa forma part del pressupost municipal per a 2024, que s'espera aprovar abans de cap d'any. Amb un total d'al voltant de 24,8 milions d'euros

General 21 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231120_163009

L'Alcora, 21 de novembre de 2023 

L'Ajuntament de l'Alcora ha fet un pas significatiu cap a la solució de la problemàtica d'accés a l'habitatge amb una reserva de 600.000 euros destinada a la compra de terrenys per a la construcció d'Habitatges protegits (VPO). Esta mesura respon al compromís del govern municipal d'abordar les necessitats residencials de la població, especialment dels joves.

El regidor, que també s'encarrega de Joventut, va afirmar que utilitzaran totes les eines disponibles per a abordar esta necessitat i permetre que els joves s'emancipen en el municipi. La prioritat és adquirir terrenys per a gestionar la construcció de VPO, i respecte a la ubicació, s'estan avaluant diverses possibilitats.

El regidor d'Habitatge, Erik Torner, ha destacat la importància d'activar este objectiu prioritari, considerant-lo un dels projectes socials més significatius de la legislatura. Va recordar la creació d'una regidoria específica per a abordar els desafiaments relacionats amb la construcció d'habitatges protegits i la promoció de la rehabilitació.

Des de 2005, l'Alcora no ha dut a terme la construcció d'habitatges protegits, i esta mesura busca canviar eixa situació. Erik Torner va emfatitzar la necessitat d'abordar la problemàtica actual perquè els joves i altres grups vulnerables puguen accedir a habitatges dignes i assequibles a l'Alcora.

Te puede interesar
Lo más visto