Intervenció del Consorci de Bombers de Castelló en Accident de trànsit i Incendi en l'AP-7

L'incident va involucrar a un camió frigorífic articulat que transportava verdures i va bolcar, desencadenant un incendi tant en el vehicle com en la vegetació circumdant

Successos 22 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
image00013

Afortunadament, el conductor no va quedar atrapat, encara que va rebre atenció mèdica.

El Consorci va prendre mesures immediates i va mobilitzar dos equips de bombers de Plana Alta i Baix Maestrat. La seua atenció es va centrar en controlar l'incendi del camió, mentre que simultàniament, una unitat de bombers forestals de GVA va abordar l'extinció del foc en la vegetació afectada.

L'incendi del camió va presentar desafiaments considerables, afectant tant la cabina del conductor com part del remolc i la seua càrrega. La complexitat es va accentuar perquè el focus de l'incendi es trobava en la part posterior del remolc. Per a accedir a esta àrea, els bombers del Consorci Provincial van haver d'obrir accessos laterals i emprar maquinària pesant per a retirar gradualment la càrrega i continuar amb les tasques d'extinció. En l'actualitat, el treball persisteix per a controlar per complet l'incendi del vehicle.

Este incident subratlla la importància de la ràpida resposta i coordinació dels serveis d'emergència davant situacions complexes en carreteres.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers