Castelló Amfitrió de la Gran Final dels Jocs Castellonencs per a Adults Majors

L'emocionant competició està programada per al 31 de maig i es durà a terme en les modernes instal·lacions esportives Chencho, proporcionant un escenari vibrant per a este esdeveniment significatiu

Esports 22 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
OlimpiadasMayores_0014

Esta edició comptarà amb la participació activa de 25 municipis de la província, entre ells Les Useres, Cirat, Arañuel, Montanejos, Montán, Cortes de Arenoso, Puebla de Arenoso, Alcalá de Xivert/Alcossebre, Benicarló, Artana, La Vall d'Uixó, Almassora, Borriana, Alqueries, Almenara, Vinaròs, Torreblanca, L'Alcora, Morella, Vilafamés i, per descomptat, Castelló, que no sols competeix sinó que té l'honor de ser l'amfitrió d'esta final provincial.

Els Jocs Castellonencs, més enllà de ser una competició esportiva, cultural i de jocs tradicionals, s'han consolidat com un esdeveniment que fomenta l'amistat, la integració i la socialització entre els adults majors de la regió. Esta iniciativa es destaca per proporcionar un espai on els participants gaudeixen de moments d'aprenentatge i diversió, contribuint així al benestar físic i emocional dels majors.

És important destacar que este esdeveniment no sols és una competició, sinó també una oportunitat única perquè els adults majors milloren la seua qualitat de vida. La competició esportiva, les activitats culturals i els jocs tradicionals s'han convertit en eines essencials per a promoure la salut física i emocional dels participants.

En esta ocasió, la final provincial a Castelló reunirà més de 800 adults majors, convertint-se en un testimoniatge del compromís de la regió amb l'envelliment actiu i saludable. La ciutat es prepara per a rebre als participants i les seues famílies en un ambient de companyonia, respecte i alegria. L'elecció de Castelló com a seu no sols és un reconeixement a la ciutat, sinó també una oportunitat per a mostrar l'hospitalitat i la calidesa de la comunitat a nivell provincial. Este esdeveniment és un clar exemple del compromís de l'Ajuntament i la comunitat local amb la millora contínua de la qualitat de vida dels adults majors. Que comencen els Jocs Castellonencs per a Adults Majors i que guanye la millor experiència d'envelliment actiu i saludable!

Te puede interesar
Lo más visto