Pressupostos Participatius 2024: Ciutadania Activa a Peníscola

L'Ajuntament de Peníscola ha donat a conéixer els resultats del procés de pressupostos participatius per a l'any vinent

Economía 22 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-22 at 08.55.19

De les 10 propostes rebudes dins del termini establit, 2 han obtingut el suport positiu dels tècnics municipals, els qui van avaluar la seua viabilitat segons criteris tècnics i econòmics. Totes dues propostes seran directament incorporades al pressupost del pròxim any.

Les dues iniciatives validades se centren en la millora dels ponts del Ullal de l'Estany i en la revitalització de la zona del frontó, amb una inversió conjunta valorada en 88.600€. Encara que normalment seguiria un procés de votació ciutadana per a triar entre les propostes, la regidora de Participació Ciutadana, Lidia Herrero, va anunciar que enguany totes dues propostes seran incloses directament en els futurs comptes, sense necessitat de votació.

Herrero va destacar que la quantia disponible per a totes dues inversions permet evitar l'elecció entre propostes, assegurant la incorporació directa de totes dues al nou pressupost municipal. Este enfocament enforteix la participació ciutadana en integrar les propostes directament en les decisions econòmiques del municipi. Este canvi reflecteix el compromís de l'Ajuntament de Peníscola amb la transparència i la col·laboració activa amb la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto