Visita Educativa a l'Ajuntament de Castelló: Experiència en Democràcia Local

En una iniciativa educativa enriquidora, els estudiants de primer de Primària del CEIP La Marina del Grau han tingut l'oportunitat d'explorar l'Ajuntament de Castelló

General 22 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-22 at 08.55.19

La Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner, i el regidor de Participació Ciutadana, Paco *Cabañero, els van donar la benvinguda i van guiar la visita, proporcionant una visió pròxima de la vida diària en el consistori.

Els alumnes van recórrer les instal·lacions municipals, destacant la visita al saló de plens. Allí, van participar en una simulació d'un ple municipal, presentant les seues pròpies propostes per a millorar la ciutat. Esta experiència pràctica els va brindar l'oportunitat de comprendre de manera interactiva com funciona el procés democràtic a nivell local.

La iniciativa no sols va acostar als estudiants al funcionament del govern local, sinó que també va fomentar la seua participació activa en permetre'ls expressar idees per a millorar el seu entorn. Este tipus d'activitats educatives contribueixen al desenvolupament cívic dels estudiants en proporcionar-los una comprensió primerenca de la importància de la participació ciutadana en la construcció de comunitats més fortes i cohesionades.

Te puede interesar
Lo más visto