Castelló Alça la Veu Contra la Violència de Gènere: Sobren Raons

Les accions, que han estat en marxa des d'octubre, han inclòs tallers de sensibilització i prevenció en escoles, entitats i associacions culturals, així com activitats interactives i conferències

General 22 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_4606

Sota el lema "Sobren Raons", l'Ajuntament de Castelló, liderat per l'alcaldessa Begoña Carrasco, intensifica els seus esforços per a manifestar el rebuig a la violència contra les dones en el marc de les activitats programades per al Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, el 25 de novembre.

 La jornada de sensibilització comunitària, el 24 de novembre, serà clau, amb la inauguració de l'exposició "Sobren Raons" en el Passeig Ribalta i la lectura del manifest institucional per part de l'alcaldessa.

El punt culminant serà la il·luminació violeta de la Plaça Major, visible durant tot el 25 de novembre. A més, el cicle "Dona i Cinema" tancarà les iniciatives amb la projecció gratuïta de la pel·lícula "Quo vadis, Aida?" en el Teatre del Raval.

L'alcaldessa Begoña Carrasco ha reafirmat el compromís del govern local per a conscienciar i visibilitzar la violència de gènere. Va destacar la labor de la unitat de Policia Local, VioGen, especialitzada en la protecció de dones que pateixen maltractament. Carrasco va subratllar: "Ens sobren raons per a continuar lluitant per la igualtat de les dones".

La ciutadania de Castelló té accés a recursos i suport, i l'Ajuntament busca ser un referent en la lluita contra la violència de gènere, reforçant la prevenció, l'educació en valors i la igualtat. El compromís és total per a erradicar esta xacra social.

Te puede interesar
Lo más visto