L'Alcora Celebra l'Èxit de "Comboia’t": Suport de la Generalitat Valenciana per a Potenciar el Valencià

La iniciativa, gestionada per la Direcció General d'Ordenació Educativa i Política Lingüística, reflecteix el compromís d'enfortir la llengua i la cultura valenciana

Successos 23 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3374

La subvenció es va destinar al reeixit festival "Comboia’t a L'Alcora", una iniciativa cultural inclusiva dissenyada per a tots els públics. El consistori busca dinamitzar la localitat i promoure la música en valencià com a part essencial de la seua identitat.

En un suport significatiu a la promoció del valencià, la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha concedit una valuosa subvenció de 4.222,34 euros a l'Ajuntament de L'Alcora.

El vibrant festival, que va tindre lloc els dies 21, 22 i 23 d'abril, va atraure a la comunitat amb actuacions destacades de La Fúmiga, la banda Rodalía en la Pista Jardí. La Plaça de l'Ajuntament també va ser escenari de l'encantadora melodia de la Rondalla de l'Alcalatén, enriquint així l'oferta cultural i musical de la localitat.

Esta subvenció ressalta el compromís continu de la Generalitat Valenciana amb iniciatives que enforteixen la identitat lingüística i cultural local. Un suport clau que subratlla el compromís regional amb la diversitat i l'enriquiment cultural.

Te puede interesar
Lo más visto