Mercat Nadalenc del Grau: Suport Nadalenc al Comerç Local

L'Ajuntament de Castelló impulsa una nova edició del Mercat Nadalenc en El Grau per a enfortir el teixit comercial local

General 23 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-23 at 12.49.51

Després de l'èxit de la campanya de bons comercials, amb la participació de més de 200 comerços i una inversió municipal de 300.000 euros, i altres accions de dinamització, el Mercat Nadalenc té com a objectiu estimular les compres locals i revitalitzar El Grau previ a la temporada nadalenca.

Este esdeveniment, que es durà a terme de l'1 al 3 de desembre al jardí del port, reunirà 10 comerços de proximitat. La presentació va ser encapçalada per la tinenta d'alcalde, Ester Giner, i la presidenta de l'Associació de Comerços del Grau, Teresa Campos.

La inauguració del mercat serà el divendres 1 de desembre a les 18.30 hores i romandrà obert fins a les 21.30 hores. Estarà obert de 10.00 a 22.00 hores i el diumenge de 10.00 a 18.00 hores. Participaran 10 establiments que ofereixen moda, complements, artesania infantil, papereria, llibreria, veterinària, entre altres.

A més dels llocs comercials, l'esdeveniment comptarà amb activitats i animació infantil, opcions de menjar i beguda, actuacions per a crear un ambient festiu en El Grau. Este impuls nadalenc cerca no sols dinamitzar el centre de Castelló sinó també tots els barris i districtes de la ciutat, promovent un ambient festiu i de compres entre veïns i visitants.

Te puede interesar
Lo más visto