Actualització d'Asfaltat a Castelló: Aprovada Modificació del Contracte

La Junta de Govern Local ha aprovat una modificació en el contracte per a labors d'asfaltat en diferents vies de la ciutat

Successos23 de noviembre de 2023RedaccióRedacció
JUNTA DE GOBIERNO 23 NOV

Esta actualització incrementa el pressupost màxim anual en 250.000 euros per a l'any 2023, amb un compromís addicional d'assignar 54.435 euros en el Pressupost Municipal de 2024. El portaveu del govern, Vicent Sales, va destacar que esta acció és una resposta a les demandes dels veïns i demostra el compromís d'abordar les millores necessàries als carrers de Castelló.

Sales va indicar que l'actual contractació amb l'empresa finalitza el 19 d'abril, i en lloc de prorrogar-la, es licitarà un nou contracte per 3 anys amb la possibilitat de pròrroga, augmentant la partida en un 50%, superant els 2 milions d'euros.

A més, s'ha aprovat el projecte de reforma parcial del centre cívic "La Panderola" en el Grau, amb un pressupost de 399.790,59 euros més IVA i un termini d'execució de 8 mesos.

Altres Decisions de la Junta de Govern Local:

1. Contractació de 12 Bombers: Es van aprovar les bases generals per a la provisió de 12 places de Bombers del servei de prevenció, extinció d'incendis i salvament a l'Ajuntament.

2. Subvencions a Entitats Socials:
 - Conveni amb la Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló per 40.000 euros per al projecte d'atenció domiciliària.

 - Conveni amb l'Associació de Pares de Persones amb Autisme de Castelló per 81.370 euros destinats a projectes de respir familiar i manteniment de residència i centre de dia.

 - Subvenció de 15.000 euros a l'Associació de Persones Sordcegues de la Comunitat Valenciana per al projecte d'atenció a situacions de vulnerabilitat i/o exclusió social de persones sordcegues.

Te puede interesar
Lo más visto