Actualització d'Asfaltat a Castelló: Aprovada Modificació del Contracte

La Junta de Govern Local ha aprovat una modificació en el contracte per a labors d'asfaltat en diferents vies de la ciutat

Successos 23 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
JUNTA DE GOBIERNO 23 NOV

Esta actualització incrementa el pressupost màxim anual en 250.000 euros per a l'any 2023, amb un compromís addicional d'assignar 54.435 euros en el Pressupost Municipal de 2024. El portaveu del govern, Vicent Sales, va destacar que esta acció és una resposta a les demandes dels veïns i demostra el compromís d'abordar les millores necessàries als carrers de Castelló.

Sales va indicar que l'actual contractació amb l'empresa finalitza el 19 d'abril, i en lloc de prorrogar-la, es licitarà un nou contracte per 3 anys amb la possibilitat de pròrroga, augmentant la partida en un 50%, superant els 2 milions d'euros.

A més, s'ha aprovat el projecte de reforma parcial del centre cívic "La Panderola" en el Grau, amb un pressupost de 399.790,59 euros més IVA i un termini d'execució de 8 mesos.

Altres Decisions de la Junta de Govern Local:

1. Contractació de 12 Bombers: Es van aprovar les bases generals per a la provisió de 12 places de Bombers del servei de prevenció, extinció d'incendis i salvament a l'Ajuntament.

2. Subvencions a Entitats Socials:
 - Conveni amb la Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló per 40.000 euros per al projecte d'atenció domiciliària.

 - Conveni amb l'Associació de Pares de Persones amb Autisme de Castelló per 81.370 euros destinats a projectes de respir familiar i manteniment de residència i centre de dia.

 - Subvenció de 15.000 euros a l'Associació de Persones Sordcegues de la Comunitat Valenciana per al projecte d'atenció a situacions de vulnerabilitat i/o exclusió social de persones sordcegues.

Te puede interesar
Lo más visto