Ajuntament d'Onda Anuncia l'esperada Programació Especial per a 'Nadal a Onda'

Amb una programació diversa i emocionant anomenada "Nadal a Onda", presentada per l'Ajuntament per a omplir els carrers de la ciutat

Cultura 24 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
awddaw

Onda, 24 de novembre de 2023.

A més, aquesta programació comptarà amb esdeveniments dissenyats per a totes les edats, es busca enfortir la unió i la celebració durant estes dates tan especials.

El Mercat de Nadal, programat per als dies 2 i 3 de desembre en el Raval, oferirà productes artesanals i regals únics, proporcionant una oportunitat per a les compres nadalenques i recolzant als comerços locals.

La inauguració serà l'1 de desembre a les 18 hores en el Pla amb la tradicional Encesa Nadalenca.

Destacant la música com a protagonista, el Nadal Musical es durà a terme del 9 de desembre al 5 de gener en la Carpa de Festes, amb una programació diversa per a tots els gustos.

El Nadal Jove prendrà el relleu del 26 al 29 de desembre, presentant activitats culturals i d'entreteniment especialment dissenyades per a la joventut, brindant-los un espai únic per a expressar-se i gaudir del Nadal.

En resum, "Nadal a Onda" busca crear records inoblidables en celebrar junts la màgia del Nadal. Es convida als residents i visitants a submergir-se en esta variada programació durant les festivitats.

Te puede interesar
Lo más visto