La Boxa Torna al Cim a Castelló amb el Club de Boxa La Unió

La regidora d'Esports, Maica Hurtado, ha destacat el renàixer de la boxa a Castelló, afirmant que este esport, olímpic i històric a la ciutat, està recuperant el reconeixement que mereix

Esports 24 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
boxeo

Hurtado va rebre als germans Martínez, subcampions d'Europa i integrants de la Selecció Espanyola, i a la campiona d'Espanya, Paula Requena, tots membres del Club de Boxa La Unió. L'edil va expressar l'orgull de l'Ajuntament pels èxits del club i va assegurar que se secundarà i visibilitzarà encara més este esport a la ciutat.

El renàixer de la boxa a Castelló, encapçalat pel Club de Boxa La Unió, marca una fita significativa en l'escena esportiva local. Amb la destacada actuació d'atletes com els germans Martínez i Paula Requena, els qui han portat els colors de Castelló a nivell nacional i internacional, l'Ajuntament demostra el seu compromís amb el reconeixement i la promoció d'este esport olímpic. La recepció i el suport brindat per la regidora d'Esports, Maica Hurtado, reforcen la posició de la boxa com un pilar fonamental en l'oferta esportiva de la ciutat.

El Club de Boxa La Unió, amb el seu llegat centenari, s'erigeix com un referent que no sols contribueix al patrimoni esportiu de Castelló, sinó que també inspira a noves generacions a seguir els seus passos en el quadrilàter.

Te puede interesar
Lo más visto