La Ciutat Vibrant durant el Black Friday: Suport Sostingut al Comerç Local

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al costat dels regidors de Comerç i Esports, Alberto Vidal i Maica Hurtado, respectivament, ha recorregut diversos comerços de la ciutat en el marc del Black Friday

General 25 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-24 at 22.00.05

Carrasco va ressaltar la vitalitat generada per esta campanya i va expressar el seu desig de mantindre este dinamisme tot l'any per a recolzar els comerços locals.

L'Ajuntament ha organitzat dues campanyes simultànies: el tradicional Black Friday i el 'Black & White Friday' en col·laboració amb el CD Castelló. Totes dues iniciatives, que inclouen animació i música als carrers, busquen destacar les bondats del comerç local. La resposta positiva, amb carrers abarrotats, enforteix la intenció de l'Ajuntament de continuar donant suport a accions que beneficien l'economia local.

En el context del Black Friday, els comerços romandran oberts fins a les 22.00 hores, amb animació en diversos carrers i activitats per a xiquets. La campanya 'Black & White Friday' ofereix sortejos de productes del CD Castelló per compres superiors a 30 euros en comerços participants.

Per a animar als ciutadans durant este període, s'han realitzat activitats com pintacaras albinegro i taller de xapes del CD Castelló en la Plaça de la Pescateria. A més, amb motiu d'un important partit del CD Castelló, s'instal·larà una pantalla gegant en la Plaça Major perquè els aficionats puguen gaudir de la trobada en un ambient festiu.

Te puede interesar
Lo más visto