Modificació d'Accessos a Urgències a l'Hospital General de Castelló a causa d'Obres

A partir del dilluns, 27 de novembre, l'Hospital General de Castelló realitzarà modificacions en els accessos al servei d'Urgències a causa de les obres d'ampliació i reforma en este espai

General 25 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-24 at 16.36.07

L'entrada per l'avinguda Benicàssim es tancarà, i s'habilitarà l'accés pel carrer Covadonga, situada en la part posterior de l'hospital. Estos canvis es realitzaran de manera coordinada amb l'Ajuntament de Castelló i els serveis d'emergència.

El nou accés pel carrer Covadonga comptarà amb circuits diferenciats per a vehicles particulars i ambulàncies. Els vehicles particulars podran entrar pel carrer Covadonga, amb places d'estacionament temporal exclusives per a deixar i recollir als pacients d'Urgències. Les ambulàncies i vehicles d'emergència tindran un accés preferent pel vial de la Ronda Nord, amb eixida també per este mateix vial. L'accés per als vianants es realitzarà pel carrer Covadonga.

Per a minimitzar l'impacte de les obres en els pacients, s'han instal·lat estructures modulars en l'exterior de l'hospital. Estes estructures albergaran, en diferents fases, àrees com a admissió d'urgències, sala de zeladors, triatge d'infermeria i agents de seguretat. Malgrat les obres, es mantindrà l'activitat assistencial en el Servei d'Urgències.

Te puede interesar
Lo más visto