Begoña Carrasco: Compromís Contra la Violència de Gènere

En commemoració del Dia Internacional d'Eliminació de la Violència Contra la Dona, l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha llegit el manifest de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

Successos 25 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Manifiesto25NOV_0010

Carrasco ha destacat la importància d'abordar la violència de gènere com un problema d'Estat que requereix solucions integrals, enfocades en la prevenció i l'educació en igualtat.

L'alcaldessa ha inaugurat l'exposició "Sobren raons" al Parc *Ribalta, convidant als ciutadans a visitar-la fins al 4 de desembre. Va assenyalar que l'educació en igualtat i valors és clau per a combatre esta xacra social i va destacar la necessitat de treballar dia a dia de manera conjunta i coordinada.

Begoña Carrasco va subratllar la transcendència de l'educació en este context, considerant-la "l'arma més poderosa per a canviar el món". Va agrair la participació de diversos col·lectius socials, entitats i associacions en els actes commemoratius i va ressaltar la implicació del Servei d'Igualtat d'Oportunitats de l'Ajuntament i del servei "VioGen" de la Policia Local, que actualment gestiona 188 ordres de protecció a víctimes de violència de gènere.

La Plaça Major s'il·luminarà de violeta en solidaritat, i es duran a terme esdeveniments addicionals, com el cicle "Dona i cinema" amb la projecció gratuïta de la pel·lícula "Quo vadis, Aida?" en el Teatre del Raval. L'alcaldessa va emfatitzar la importància de continuar treballant per a erradicar la violència de gènere i va celebrar la implicació de la comunitat en este esforç conjunt.

Te puede interesar
Lo más visto