Benicàssim es Mobilitza Contra la Violència de Gènere: Jornada de Conscienciació i Esport

Benicàssim ha dedicat per complet el seu dia al Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, submergint-se en activitats de conscienciació i educació en valors d'igualtat real i efectiva

General 26 de noviembre de 2023
IMG_3400

El matí va arrancar amb un amistós de futbol, on les jugadores del Club Esportiu Benicàssim, Club Esportiu Almassora i el club Sporttime Femení Vila-real C.F. El Club de Gimnàstica Artística de Benicàssim també es va unir a la causa mitjançant les seues xarxes socials.

En la vesprada, l'alcaldessa Susana Marqués va encapçalar la lectura del Manifest contra la Violència de Gènere. La campanya "Tots 25 són 25 de Novembre" busca recordar a les dones que no estan soles, amb un compromís sòlid d'erradicar la violència de gènere des de la responsabilitat col·lectiva.

Marqués va posar l'accent en la importància de l'educació en valors d'igualtat, real i efectiva, juntament amb la visibilització d'esta realitat i la conscienciació ciutadana. La jornada va concloure amb una conferència de la psicòloga Patri sobre la rellevància de l'autoestima.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto