Begoña Carrasco: Homenaje als Mestres Jubilats a Castelló

L'alcaldessa Begoña Carrasco va honrar a 51 docents que es van jubilar durant el curs 2021-2022 en centres públics i concertats de la ciutat

General 26 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3402

La cerimònia va reconéixer la dedicació d'estos professionals de l'educació, els qui van rebre diplomes i obsequis commemoratius per la seua contribució al desenvolupament de Castelló.

"Hui retem homenatge als mestres que han dedicat tota la seua vida a millorar esta ciutat a través de l'educació", va destacar Carrasco, reconeixent el paper fonamental que exerceixen en la construcció dels fonaments del futur. L'alcaldessa va expressar el seu agraïment en nom de tots els castellonencs, emfatitzant que l'educació és el pilar d'una societat pròspera i equitativa.

Begoña Carrasco també va anunciar la participació de Castelló en el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que se celebrarà el 30 de novembre sota el lema "La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora". Va destacar la importància de la cultura en la inclusió social, subratllant la connexió directa entre les regidories de Cultura i Educació a l'ajuntament.

La cerimònia no sols va reconéixer el treball dels docents jubilats, sinó que també va ressaltar la interdependència entre l'educació i el desenvolupament de la ciutat. Carrasco va concloure expressant el desig que este homenatge siga un recordatori constant de la importància dels mestres per a Castelló i el seu compromís inavaluable al servei de la societat.

Te puede interesar
Lo más visto