Inauguració del Atelier Wendy Ruiz al Carrer Alloza de Castelló: Un Nou Espai d'Alta Costura

Alberto Vidal, i la Tinenta Alcalde del Districte Centre, Noelia Selma, van protagonitzar el tall de cinta en la cerimònia d'inauguració del Atelier Wendy Ruiz, situat en el número 70 del carrer Alloza a Castelló

General 26 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3403

Este emocionant esdeveniment va atraure a nombrosos assistents i va marcar l'arribada d'esta signatura d'alta costura des de Barcelona, sumant-se la creixent oferta comercial del centre de la ciutat.

La signatura presenta models exclusius i personalitzats d'alta costura per a cada dona, enriquint la diversitat d'opcions disponibles a Castelló. L'obertura de Atelier Wendy Ruiz s'uneix a l'arribada d'altres marques de renom, com Roberto Verino, que va obrir les seues portes el 8 de novembre en Enmig, 67.

Alberto Vidal, regidor de Comerç, va destacar el compromís amb el comerç local i la disposició a escoltar els comerciants per a abordar els seus desafiaments. "Agraïm a Atelier Wendy Ruiz per triar Castelló. Sabem que la situació és complicada, però des de la regidoria de comerç recolzarem a tots els emprenedors i comerciants que desitgen invertir a la nostra ciutat", va afirmar Vidal.

Noelia Selma, Tinent Alcalde del districte Centre, va expressar la seua gratitud als propietaris per la seua aposta per Castelló. "Estem treballant per a retornar la vida al centre de la ciutat. Veure com els locals comercials del cèntric carrer Alloza tornen a omplir-se d'activitat és una alegria. Continuarem implementant mesures de suport al comerç local, perquè són els qui donen vida als nostres carrers, creen ocupació i dinamitzen l'economia", va subratllar Selma.

Te puede interesar
Lo más visto