Promoció Turística enlaire Palància: Activa't, Terra d'Aigües, Sabors Alt Palància i Petjades de la Història

La Mancomunitat de l'Alt Palància ha llançat un pla integral de comunicació i posicionament per a promoure els seus productes turístics en el marc del Pla de Dinamització i Governança Turística de la pròpia mancomunitat

General 14 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
awdawd

Este pla se centra en quatre eixos estratègics: Terra d'Aigües, Sabors Alt Palància, Petjades de la Història i Activa't en l'Alt Palància.

1. Terra d'Aigües: Destaca l'abundància de rius, salts, fonts i embassaments a la regió, posant en valor els recursos aquàtics.

2. Sabors Alt Palància: Ressalta un rebost ric en productes d'alta qualitat, com a olis d'oliva, fruita seca (anous, ametles), vins, aigües, formatges i tòfones.

3. Petjades de la Història: Visualitza i valora el ric patrimoni cultural present a la comarca.

4. Activa't en l'Alt Palància: Proporciona nombroses rutes, activitats a l'aire lliure i esdeveniments esportius per a aquells que busquen experiències dinàmiques.

L'objectiu principal d'este pla és consolidar el destí Alt Palància i els seus quatre productes turístics, buscant cohesionar el territori i atraure visitants dels mercats més significatius, com la província de Castelló i les àrees metropolitanes de Castelló i València. Es pretén contribuir a la desestacionalització i dinamització de l'economia local.

Jessica Miravete, presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància, destaca que la desestacionalització és un gran desafiament i subratlla el compromís amb la sostenibilitat, considerant projectes des d'esta perspectiva, especialment després dels recents incendis que van afectar la regió.

Te puede interesar
Lo más visto