Ajuntament d'Onda reforça el seu Policia Local amb la incorporació de sis nous agents

L'Ajuntament d'Onda ha donat la benvinguda a sis nous membres de la Policia Local, els qui van completar amb èxit un intensiu curs de capacitació de sis mesos en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE)

Successos 27 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
wadawda

Esta iniciativa cerca enfortir l'actual plantilla, que es troba en procés d'adaptació a causa de recents jubilacions, amb l'objectiu de mantindre i millorar els nivells de seguretat en el municipi.

La plantilla actual de la Policia Local d'Onda, composta per 52 agents, ha experimentat canvis a causa de jubilacions, la qual cosa va motivar a les autoritats locals a prendre mesures per a garantir l'eficàcia del cos i la seguretat ciutadana.

Amb la intenció d'aconseguir gradualment els 63 agents, xifra que es va aconseguir en 2014, es durà a terme una nova fase d'oposició per a cobrir nou places addicionals. L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va destacar que estes accions reforcen el compromís amb els ciutadans, demostrant la disposició constant d'adaptar-se a les necessitats canviants i millorar l'eficiència dels serveis. Ballester va emfatitzar que la seguretat i el benestar d'Onda continuen sent la prioritat principal del cos policial.

El pròxim procés de selecció es durà a terme amb criteris de transparència i equitat, buscant la incorporació de professionals altament qualificats que contribuiran al manteniment de la convivència i la seguretat ciutadana a Onda. El Comissari Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, va assenyalar que este procés no sols enfortirà les diferents unitats i especialitats del cos, sinó que també reduirà la taxa d'interinitat en la plantilla, proporcionant estabilitat laboral i un servei més consistent als agents.

Te puede interesar
Lo más visto