Morella il·lumina el seu Nadal amb música i foc l'1 de desembre

Les festivitats nadalenques arribaran a Morella amb l'encesa de llums l'1 de desembre, acompanyades per música i un espectacle de foc

General 27 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
wadawda

A partir de les 20.00 hores, la ciutat s'il·luminarà per trams al so de la música de la Perkutada, mentre els Dimonis ofereixen el seu espectacle de foc en una cercavila que culminarà en Zinc Cantons amb l'encesa de l'arbre nadalenc. La celebració començarà en el Pla dels Estudis, on es troben les llums especials de l'Associació d'Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), recorrent els carrers Balasc d'Alagó i Marquesa Font el Sol fins a Zinc Cantons.

L'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, va expressar la seua alegria per poder dur a terme l'encesa de llums després de les complicacions trobades, destacant l'esforç de l'ajuntament amb una inversió de més de 4,000 euros i la contribució de ASETMICO. La festa comptarà amb la música de la Perkutada i l'espectacle de foc dels Dimonis, els qui participaran tant en el Pla dels Estudis com en l'encesa de l'arbre. Sangüesa va convidar a les famílies a contribuir decorant l'arbre amb regals, que podran portar a l'ajuntament fins al 30 de novembre.

L'Ajuntament de Morella ha renovat part de l'enllumenat nadalenc amb una inversió total d'al voltant de 4,000 euros. La brigada municipal treballa per a ultimar els detalls i assegurar que la il·luminació estiga llesta per a la festa del divendres. Sangüesa va agrair la col·laboració de les associacions que participen en la celebració i va convidar a tots a gaudir de les llums durant la temporada nadalenca.

Te puede interesar
Lo más visto